سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و شنید که مردى مى‏گوید « إنّا لِلَّهِ وَ إنّا إلَیْهِ راجِعُونَ » فرمود : ] گفته ما « ما از آن خداییم » اقرار ما است به بندگى و گفته ما که « به سوى او باز مى‏گردیم » اقرار است به تباهى و ناپایندگى . [نهج البلاغه]
نذر
 

 
 
از: نوریه  ::  85/3/25 ::  3:39 عصر

به نام خدا

آیه 97 سوره نحل

مَنْ عَمِلَ صَالِحاً مِّن ذَکَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ (97)

 

هر کس از مرد وزن عمل صالحی انجام داد و او مومن هم بود حیات طیبه ابدی به او می دهیم و اجری بهتر برای عملی که انجام داده عطا می کنیم .

زن ومرد بودن در نزد خدا هیچ فرقی ندارد .تنها عمل صالحه معیار حیات ابد واجر بزرگ است .

عمل صالح : عملی عمل صالح است که شرط مومن بودن در آن رعایت شده باشد .یعنی عملی که نیت الهی داشته باشد عمل صالحه است

صالح : پاک ، صلاح دهنده ، صلح دهنده .

برای عمل صالح شرایط فوق باید وجود داشته باشد . عملی که پاک باشد هیچ شرط وپیش شرطی نداشته باشد ، تنها برای خدا باشد ، شاید عملی را انجام می دهیم برای نیتی خاص بر حسب تصادف خیری هم به کسی می رسد این شرط پاک بودن را رعایت نکرده است، باید به قصد عمل صالحه عمل صورت گیرد .

باید به سوی خیر وصلاح پیش رود باید صلح و دوستی ایجاد کند ونه عداوت و دشمنی ، کار خیر در ذات خود سیاهی وکینه وعداوت ودشمنی ندارد بنابراین نتیجه حاصله از آن هم جر خیر ونیکی وپاکی نیست .

شاید کسی عملی انجام داد وباعث صدمه زدن وجنگ وخونریزی شد این فرد شرط عمل صالحه را انجام نداده پس قبل از انجام عمل باید به نتیجه آن فکر شود تا به سوی صلاح ورستگاری پیش رود .

حیات طیبه : حیات طیبه یعنی زندگی پاک چه در این دنیا چه در دنیای دیگر ، مگر نه اینکه هر دنیا ادامه دنیای قبل است ؟پس چگونه بی حیات طیبه این دنیا انتظار حیات پاک در دنیاهای دیگر را باید داشته باشیم ؟

برای پاک زیستن در بهشت خداوند راهی نداریم جز بهشتی زندگی کردن در این دنیا ، باید دنیای خود ودیگران را به بهشتی تبدیل کنیم که در آن جز خیر وخوبی چیزی نباشد . تا هم خود اماده زندگی در بهشت ابدی  باشیم وهم دیگران را اماده کنیم .ساخت بهشت وزندگی از همین جا و از این زمان آغاز کنیم .

درختهای بهشتی را بکاریم وبا دانش وعلم آن را آبیاری کنیم تا سایه آن بر همگان بتابد .

اصلا هر کس خودش بهشت خود را بر اساس سلیقه خود می سازد .

چرا حال که این فرصت را داریم بهشتی زیباتر از همه بهشت های موجود نسازیم ؟ که شاید فرصتی برای ساخت دیگر دست ندهد .

انتهای آیه تاکیدی دوباره بر آیه 160 سوره انعام است که به نیکی بهتر از آنچه انجام شده ، پاداش می دهیم .

بهشت را ما می سازیم وخداوند هر خشت آن را ده برابر فراختر می کند و بر هر زیور آن ده پاداش می نهد و..................


  نظرات شما()


 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

خانه |شناسنامه|ایمیل
وبلاگ من
 
 
 
 
 
 
نذر
 
نذر
 
قرآن
 
یــــاهـو
 
آذر
دی
بهمن
اردیبهشت
خرداد